-10%
Schroevendraaierset SoftFinish ESD
-10%
Schroevendraaierset SoftFinish ESD

Wiha Schroevendraaierset SoftFinish ESD

  1. Home
  2. Schroevendraaierset SoftFinish ESD

Wiha SoftFinish ESD-veilige sleufkop. Phillips-schroevendraaierset 302ESD HK5 01. 5-delig met dissipatieve handgrepen bestaande uit: schroevendraaier 3.0mm en 4.0mm - kruiskop schroevendraaier PH0, PH1 en PH2

€43,90
€39,51 Excl. btw
Merk:
Wiha
Artikelcode:
93272524

Productomschrijving

Schroevendraaierset SoftFinish ESD

  • 1x Schroevendraaier SoftFinish ESD, sleufkop: 3,0 mm, Zichtbare schachtlengte: 100 mm
  • 1x Schroevendraaier SoftFinish ESD, sleufkop: 4,0 mm, Zichtbare schachtlengte: 100 m
  • 1x Schroevendraaier SoftFinish ESD, Phillips: PH0, Zichtbare schachtlengte: 60 m
  • 1x Schroevendraaier SoftFinish ESD, Phillips: PH1, Zichtbare schachtlengte: 80 m
  • 1x Schroevendraaier SoftFinish ESD, Phillips: PH2, Zichtbare schachtlengte: 100 mm

 

Bij werkzaamheden aan elektronische componenten bestaat het risico dat deze onherstelbaar beschadigen. Met de schroevendraaier SoftFinish ESD behoort dit probleem tot het verleden. Het dissipatieve gereedschap leidt elektrostatische energie gecontroleerd en veilig af.

De ESD-schroevendraaiers zijn gemaakt conform de internationale norm IEC 61340-5-1 en garanderen derhalve maximale bescherming van elektronische componenten. De schroevendraaiers hebben een oppervlakteweerstand van 106 - 109 Ohm.

Ze onderscheiden zich daarnaast door hun geraffineerde handgreepmaatconcept. Met de lange, slanke handgreepafmetingen kunnen kleine schroeven betrouwbaar en snel worden ingedraaid. Voor het indraaien van grote schroeven zijn er forsere handgrepen waarmee de vereiste hogere momenten kunnen worden uitgeoefend. Daarnaast zijn de diverse handgreepmaten aangepast aan de steeds gelijke afmetingen van de hand van de professional. De positie van harde en zachte delen op de handgreep ondersteunt een perfecte grip bij snel en krachtig draaien.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »